Vill du veta mer om sökmotorannonsering?

av | 12 Februari, 2023

Du kanske har hört talas om sökmotorannonsering men vill veta mer? Om du vill, läs mer om sökmotorannonsering. Det har även andra beteckningar så som Google Ads eller SEA marketing. När det gäller både SEO och SEA, så faller dessa under SEM som i sin tur står för Search Engine Marketing. Det är inte fel att använda dig av båda delarna. Detta är vad du kan få hjälp med hos WebDivision.

Annonsering via sökmotor

När det gäller sökmotorannonsering, så handlar det som sagt en hel del om att synas på nätet, med hjälp av betalda annonser, alltså Google Ads. Det som du kan få hjälp med inom detta, om du väljer anlita WebDivision är:

  • Analys och förstudie
  • Annonser
  • Annonsgrupper
  • Rapportering och uppföljning

Google annonsering är ett bra sätt att nå ut till personer som är ute efter vad du har att erbjuda. Det oavsett om du har produkter eller tjänster.

Se till att synas på Google

Har du ett företag så är det idag mycket viktigt att du syns på nätet, framför allt Google. Detta kan göras på flera sätt. Många satsar just på SEO, för att boosta upp sina hemsidor. Men det är även bra att lägga till sökmotorannonseringar. Det handlar då om att skapa annonser, som personer kan klicka på för att komma till din hemsida. Fördelen med dessa annonser är att de kan riktas till den eller de målgrupper som sedan kommer att handla av dig eller beställa dina tjänster.

Vill du veta mer om detta, eller få hjälp med att göra annonser på Google, se då till att ta kontakt med WebDivision.